• 10% korting voor leden
  • Eigen tijdschrift
  • Eigen lab
Menu

Deze browser wordt niet langer ondersteund.

Gebruik de nieuwste versie van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera of Apple Safari om alle webinhoud correct weer te geven.

PIC Microcontrollers (NL)

PIC Microcontrollers (NL)

Overzicht

Dit boek behandelt 50 spannende en leuke projecten met PIC microcontrollers.

Overzicht

Dit boek behandelt 50 spannende en leuke projecten met PIC microcontrollers.

€ 20,00
-48%
Leden: € 34,65
Niet-leden: Normale prijs € 38,50 Speciale prijs € 20,00
Op voorraad
Shipping time: 2 working days

Details

Dit boek behandelt 50 spannende en leuke projecten met PIC microcontrollers. Van een stil alarm, mensensensor, radar, nachtzoemer, klok, vu-meter, RGB fader,serieel netwerk tot een gedichtendoosje.

U kunt dit boek gebruiken om de verschillende projecten na te bouwen en daarna in praktijk te brengen. Door de duidelijke uitleg, schema’s en zelfs foto’s van de opstelling op een steekbord is het nabouwen een erg leuke bezigheid.

Het boek is eveneens geschikt voor studiedoeleinden. Per project wordt uitgelegd waarom het juist op die manier is uitgevoerd. Ook het gebruik van datasheets komt regelmatig aan de orde. Al doende leert u veel over het project en de gebruikte microcontroller en kunt u de werking ervan zelf aanpassen aan uw eigen wensen. Alle schakelingen zijn op een steekbord uitgevoerd zodat uitbreiden en aanpassen eenvoudig is.

De vier PIC microcontrollers die gebruikt worden zijn de: 12f675, 16f628, 16f876A en de 16f877(A). Daarnaast komt ook aan de orde hoe u programma’s van de ene naar de andere microcontroller kunt overzetten.

Alle software die in dit boek gebruikt wordt, kunt u gratis downloaden. Dat geldt ook voor de open source programmeertaal JAL. Deze krachtige maar toch eenvoudig te leren taal wordt zowel door hobbyisten als professionals gebruikt.

Het boek is verder ideaal als naslagwerk. U vindt er de uitleg van alle opdrachten van de programmeertaal JAL in terug. Ook de uitleg van de uitbreidingsbibliotheken is uniek. Via de index vindt u gemakkelijk projecten die als voorbeeld kunnen dienen voor de belangrijkste JAL opdrachten. Zelfs als u alle projecten een keer gemaakt hebt, zal dit boek nog lang een plekje naast uw PC behouden.

Op deze pagina vindt u alle software die besproken wordt in het boek PIC Microcontrollers.

Specificaties

Meer informatie
SKU 14337
Taal Nederlands
Fabrikant Elektor
Auteur(s) Bert van Dam
Aantal pagina's 446
Formaat 17 x 23.5 cm (Paperback)
ISBN 9789053812105

Downloads

Reviews (0)

Nog geen reviews. Wees de eerste die dit product reviewed.

Uw review voor PIC Microcontrollers (NL)

Uw review voor PIC Microcontrollers (NL)

Uw waardering