Over Elektor

Elektor is al meer dan zes decennia een begrip in de elektronicawereld. Met de publicatie van Elektuur in Nederland in 1961 hebben we de eerste elektronica-makerbeweging helpen lanceren en stimuleren. En sindsdien is onze wereldwijde elektronica-ontwerpgemeenschap uitgegroeid tot honderdduizenden toegewijde leden en technische experts die Engels, Duits, Nederlands en Frans spreken.

Elektor Publications – de bron voor elektronica-enthousiasten

Elektor International Media – met hoofdkantoor in Susteren, Nederland – publiceert elektronica-gerelateerde tijdschriften, boeken en digitale content (zoals websites en nieuwsbrieven). Tot onze tijdschriften behoren ElektorMag (Engelse, Duitse, Nederlandse en Franse edities) en MagPi (Duitse, Franse en Nederlandse edities). De Engelse editie van ElektorMag wordt verspreid in Noord-Amerika (de VS en Canada) met ISSN 1947-3753 en in het VK en elders met ISSN 1757-0875.

Elektor publiceert jaarlijks 8 ElektorMag-nummers. In ElektorMag vindt de lezer een grote selectie elektronicaprojecten, nieuws, tutorials en meer, passend bij een bepaalde categorie. Elk project wordt ondersteund door gerelateerde producten die te koop zijn in de Elektor Store (www.elektor.nl).

Elektor is in de loop der jaren uitgegroeid van een uitgever van tijdschriften en boeken tot een multimediaal communityplatform voor professionele elektrotechnici, makers en bedrijven die met hen in contact willen komen. Vandaag de dag stelt het bedrijf met zijn tijdschriften (ElektorMag en MagPi), digitale content (Elektor Labs, websites en nieuwsbrief) en webshop de leden van de wereldwijde engineering-gemeenschap in staat om betaalbaar en efficiënt elektronica te ontwerpen, te delen en te verkopen.


Elektor Store & Lab – de plek bij uitstek om het juiste product voor uw project te vinden

Elektrotechnici, elektronicamakers en elektronicaliefhebbers vertrouwen op de Elektor Store als het gaat om het vinden van het juiste product voor hun volgende elektronicaproject. Onze Elektor Store-webshop bevat meer dan 2.000 zorgvuldig geselecteerde producten (www.elektor.nl). We staan voor:

  • Betaalbare en hoogwaardige elektronica-gerelateerde kits
  • Modules die belangrijk zijn voor projecten
  • Componenten die uw leven gemakkelijker maken
  • Testapparatuur
  • Lesmateriaal om u te voorzien van de belangrijkste kennis

Of u nu op zoek bent naar een ontwerpplatform (bijvoorbeeld Raspberry Pi, Arduino of ESP), een nieuw boek over elektronica, of laboratoriumgereedschap (bijvoorbeeld een oscilloscoop of toolkits), bij Elektor bent u aan het juiste adres, geheel volgens ons motto “nooit duur, altijd verrassend”.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak account aan