• 10% korting voor leden
  • Eigen tijdschrift
  • Eigen lab
Menu

Deze browser wordt niet langer ondersteund.

Gebruik de nieuwste versie van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera of Apple Safari om alle webinhoud correct weer te geven.

Elektronicavoedingen zonder stress (E-BOOK)

Elektronicavoedingen zonder stress (E-BOOK)

Overzicht

Dit boek behandelt principes en schakelingen uit de praktijk van de voedingstechniek.

Overzicht

Dit boek behandelt principes en schakelingen uit de praktijk van de voedingstechniek.
€ 26,96
Niet-leden: Normale prijs € 29,95
Direct beschikbaar (download)

Details

Eén ding hebben alle elektronische schakelingen en apparaten gemeen: de werking ervan staat of valt met de voeding. Alleen al daarom verdient deze deelschakeling speciale aandacht.

Dit boek behandelt principes en schakelingen uit de praktijk van de voedingstechniek. Geheel in overeenstemming met de huidige trend gaat de auteur in het bijzonder in op 'mobiele' voedingen en op de techniek van schakelende voedingen. Ook wordt aandacht besteed aan het feit dat constante-stroombronnen ten opzichte van spanningsbronnen een steeds belangrijker rol gaan spelen.

Naast de vereiste theoretische achtergronden en principes voor het ontwerpen en bouwen van eigen voedingsschakelingen biedt dit boek ook praktische toepassingsvoorbeelden, zoals het vervangen van defecte nettransformatoren, de voeding voor elektronica tijdens fietstochten of het aansturen van LED‘s in de verlichtingstechniek.

Auteur Franz Peter Zantis is afgestudeerd als ingenieur communicatietechniek en houdt zich als elektronicus bezig met energie-installaties. Tijdens een onderzoeksproject heeft hij zich grondig verdiept in de stroomvoorziening van zelfstandig werkende apparaten en hij heeft talrijke artikelen over schakelende voedingen gepubliceerd.

Specificaties

Meer informatie
SKU 18227
Taal Nederlands
Fabrikant Elektor Digital
Auteur(s) Franz Peter Zantis
Aantal pagina's 292
Formaat PDF
ISBN 9789053812723

Reviews (0)

Nog geen reviews. Wees de eerste die dit product reviewed.

Uw review voor Elektronicavoedingen zonder stress (E-BOOK)

Uw review voor Elektronicavoedingen zonder stress (E-BOOK)

Uw waardering