• 10% de remise pour les membres
  • Magazine dédié aux membres
  • Testé par notre labo interne
Menu

Ce site ne fonctionne plus avec le navigateur que vous utilisez.

Veuillez passer à une version récente de Chrome (Google), Edge (Microsoft), Firefox (Mozilla), Opera ou Safari (Apple).

Basiscursus Bascom-AVR (E-BOOK)

Basiscursus Bascom-AVR (E-BOOK)

Overzicht

Basiscursus Bascom-AVR (E-BOOK)

Overzicht

Basiscursus Bascom-AVR (E-BOOK)
26,96 €
non membres : Regular Price 29,95 €

Détails

AVR-microcontrollers zijn populair, eenvoudig in het gebruik en bijzonder veelzijdig. In het elektronicatijdschrift 'Elektor' is dan ook al een groot aantal speciale toepassingen en printen met een ATmega- of een ATtiny-controller gepubliceerd. Meestal ging het daarbij om afgeronde projecten. In dit boek staat echter de programmering van deze controllers centraal. BASCOM is hiervoor een ideaal gereedschap. Na een minimale voorbereiding kunt u al beginnen uw eigen ideeën te realiseren.

BASCOM en AVR-controllers, een onverslaanbaar team! Wat u ook wilt ontwikkelen, in de meeste gevallen heeft een ATmega alles aan boord wat u nodig hebt. Poorten, timers, A/D-omzetters, PWM-uitgangen en seriële interfaces, RAM, flash-ROM en EEPROM: alles is ruimschoots voorhanden. En met BASCOM is het gebruik daarvan kinderspel. Ook ingewikkelder periferie als LCD, RC5 en I2C kan met slechts een handjevol instructies worden gebruikt. Er is een brede hardware-basis beschikbaar. Of u nu de STK500 van ATMEL gebruikt, de ATM18 of een eigen print, u kunt de voorbeelden uit dit boek meteen in praktijk brengen. Voor heel kleine taken worden controllers uit de ATtiny-reeks gebruikt. Op die manier kunt u uw eigen projecten snel en met weinig kosten realiseren.

Op de gratis CD-ROM bij dit boek vindt u niet alleen voorbeeldprogramma s;maar ook;een demoversie van de BASCOM-AVR software (versie 1.11.8.3). Hiermee kan maximaal 4 KB code worden gegenereerd. Dat is voor de meeste toepassingen ruim voldoende.

Spécifications

Plus d’info !
réf. 18226
Taal Néerlandais
Fabrikant Elektor Digital
Auteur(s) Burkhard Kainka
Aantal pagina's 222
Formaat PDF
ISBN 9789053810941

Reviews (0)

Pas de commentaires. Soyez le premier à commenter ce produit

Mon commentaire sur Basiscursus Bascom-AVR (E-BOOK)

Mon commentaire sur Basiscursus Bascom-AVR (E-BOOK)

Mon appréciation