• 10% korting voor leden
  • Eigen tijdschrift
  • Eigen lab
Menu

Deze browser wordt niet langer ondersteund.

Gebruik de nieuwste versie van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera of Apple Safari om alle webinhoud correct weer te geven.

Autodiagnose met OBD (E-BOOK)

Autodiagnose met OBD (E-BOOK)

Overzicht

Boek over autodignose met OBD. (Obd I, OBD II en KW 1281)

Overzicht

Boek over autodignose met OBD. (Obd I, OBD II en KW 1281)
€ 26,96
Niet-leden: Normale prijs € 29,95

Details

Het is altijd interessant te weten wat er zich onder de motorkap afspeelt, wanneer er iets met uw auto niet in orde is. Het in de auto aanwezige diagnosesysteem helpt de fout te lokaliseren en de reparatiekosten te drukken. Zo hoeft u niet telkens wanneer een waarschuwingslampje gaat branden meteen naar de garage te gaan. Slechts met een passende interface voor het uitlezen van de foutcodes en de talloze meetwaarden van elektronische sensoren valt bij moderne auto's nog vast te stellen waar zich een fout voordoet.

Naast een praktijkgerichte beschrijving van moderne diagnosemogelijkheden voor de ambitieuze autoliefhebber wordt in dit boek een goedkope zelfbouw-diagnoseinterface beschreven, en kunt u lezen wat er zoal aan kant-en-klare oplossingen op de markt is. Een ander zelfbouwproject betreft een multifunctioneel instrument dat continu en zelfstandig relevante meetwaarden in de auto aangeeft.

Het onderwerp OBD (On Board Diagnose) wordt verder uitgediept door een uitvoerige beschrijving van de gangbare diagnoseprotocollen conform ISO 9141, ISO 14230 (K-lijn) en SAE J1850 (PWM, VPW). Oudere voertuigen van het Volkswagenconcern kunnen via KW 1281 aan de tand worden gevoeld en zelfs opnieuw worden geconfigureerd. Gewapend met deze kennis bent u na lezing van dit boek in staat eigen diagnose-toepassingen te ontwikkelen.

Specificaties

Meer informatie
SKU 18228
Taal Nederlands
Fabrikant Elektor Digital
Auteur(s) Florian Schäffer
Aantal pagina's 251
Formaat PDF
ISBN 9789053810309

Downloads

Reviews (0)

Nog geen reviews. Wees de eerste die dit product reviewed.

Uw review voor Autodiagnose met OBD (E-BOOK)

Uw review voor Autodiagnose met OBD (E-BOOK)

Uw waardering