• 10% korting voor leden
  • Eigen tijdschrift
  • Eigen lab
Menu

Deze browser wordt niet langer ondersteund.

Gebruik de nieuwste versie van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera of Apple Safari om alle webinhoud correct weer te geven.

Arduino ontdekken in 45 elektronica projecten

Arduino ontdekken in 45 elektronica projecten

Overzicht

45 projecten voor beginners en experts

Overzicht

45 projecten voor beginners en experts
€ 26,96
Niet-leden: Normale prijs € 29,95
Op voorraad

Details

In dit boek worden een serie spannende en leuke projecten voor de Arduino behandeld, zoals een stil alarm, mensensensor, lichtmeter, besturing van een motor, internet en draadloze bediening (via een radioverbinding). In tegenstelling tot veel gratis projecten op internet zijn de projecten in dit boek in de praktijk getest, en werken gegarandeerd!

U kunt dit boek gebruiken als projectenboek, en de 45 projecten nabouwen en in de praktijk inzetten. Door de duidelijke uitleg, schema's en zelfs foto's van de opstelling op is het nabouwen een erg leuke bezigheid. De foto's zijn gemaakt van een werkende opstelling, dus u weet zeker dat ze kloppen.

U kunt de projecten in dit boek ook met elkaar combineren om zo uw eigen projecten te maken. Per project wordt duidelijk uitgelegd waarom het project op die manier is uitgevoerd. Al doende leert u veel over het project en de gebruikte onderdelen, en kunt u het project zelf aanpassen en uitbreiden naar uw eigen wensen.

Daarnaast is het boek ook als naslagwerk inzetbaar. Via de index vindt u gemakkelijk projecten die als voorbeeld voor het gebruik van C++ opdrachten en Arduino-functionaliteit kunnen dienen. Zelfs als u alle projecten gemaakt hebt zal dit boek om die reden nog lang een plekje naast uw PC behouden.

Specificaties

Meer informatie
SKU 17105
Taal Nederlands
Fabrikant Elektor
Auteur(s) Bert van Dam
Formaat 17 x 23.5 cm (Paperback)
ISBN 978-90-5381-278-5

Reviews (0)

Nog geen reviews. Wees de eerste die dit product reviewed.

Uw review voor Arduino ontdekken in 45 elektronica projecten

Uw review voor Arduino ontdekken in 45 elektronica projecten

Uw waardering