• 10% korting voor leden
  • Eigen tijdschrift
  • Eigen lab
Menu

Deze browser wordt niet langer ondersteund.

Gebruik de nieuwste versie van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera of Apple Safari om alle webinhoud correct weer te geven.

Introductie tot de Elektro-akoestiek (E-book)

Introductie tot de Elektro-akoestiek (E-book)

Overzicht

Dit boek is bedoeld voor diegenen die zich bezig houden met geluidsversterking en geluidsdistributie

Overzicht

Dit boek is bedoeld voor diegenen die zich bezig houden met geluidsversterking en geluidsdistributie

€ 22,46
Niet-leden: Normale prijs € 24,95

Details

Dit boek is bedoeld voor diegenen die zich bezig houden met geluidsversterking en geluidsdistributie. Het gaat in op de akoestische eigenschappen van open, halfopen en omsloten ruimten. Belangrijk is hoe luidsprekers aangepast kunnen worden op allerlei omgevingen. Meestal moet men een keuze maken uit het aanbod van luidsprekers en microfoons. De vraag is dan welke luidspreker en microfoon de juiste keuze zijn. En hoe deze moeten worden opgesteld waarbij spraak- en muziekverstaanbaarheid en de maximaal haalbare versterking in de live-situatie de belangrijkste criteria zijn. Dit boek geeft antwoord op die vragen.

Verder wordt de lezer meegenomen naar het ontwerpen van luidsprekers op basis van de T/S parameters. Met eenvoudige software is het mogelijk akoestische en mechanische elementen van een luidspreker met de eventuele behuizing te vertalen naar de elektrische analogieën, zodat de luidspreker op de PC gesimuleerd kan worden. Aan de hand van rekenvoorbeelden worden bovenstaande simulaties ondersteund. Tot slot zijn in de referentielijst een aantal internetlinks opgenomen waaruit zeer waardevolle gegevens gehaald kunnen worden.

De auteur, Peter Swarte, is natuurkundig ingenieur en was werkzaam bij Philips. Momenteel is hij_eigenaar van consultancy bureau P.A.S. Electro Acoustics en is hij actief lid van zowel het NAG (Nederlands Akoestisch Genootschap) als de AES (Audio Engineering Society).

Specificaties

Meer informatie
SKU 18737
Taal Nederlands
Fabrikant Elektor Digital
Auteur(s) Peter Swarte
Aantal pagina's 201
Formaat PDF
ISBN 978-90-5381-256-3

Reviews (0)

Nog geen reviews. Wees de eerste die dit product reviewed.

Uw review voor Introductie tot de Elektro-akoestiek (E-book)

Uw review voor Introductie tot de Elektro-akoestiek (E-book)

Uw waardering