• 10% de remise pour les membres
  • Magazine dédié aux membres
  • Testé par notre labo interne
Menu

Ce site ne fonctionne plus avec le navigateur que vous utilisez.

Veuillez passer à une version récente de Chrome (Google), Edge (Microsoft), Firefox (Mozilla), Opera ou Safari (Apple).

Android, Apps programmeren stap voor stap, E-BOOK

Android, Apps programmeren stap voor stap, E-BOOK

Overzicht

Android (NL) | E-book

Overzicht

Android (NL) | E-book
22,46 €
non membres : Regular Price 24,95 €

Détails

Steeds vaker komen we op smartphones en tablet-computers het besturingssysteem Android tegen. Het aantal toepassingsprogramma's - de zogenaamde applicaties of kortweg apps - waarmee de apparaten individueel aan de voorkeuren en wensen van de gebruiker kunnen worden aangepast, neemt van dag tot dag toe. En de steeds betere technische uitvoering en uitrusting van de apparaten maken het nu mogelijk toepassingen te 'draaien' waarvoor een paar jaar geleden nog een desktop-PC of speciale hardware vereist was. Inmiddels kan elke smartphone de exacte (geografische) positie bepalen, video's opnemen - en nog veel meer.

 

Maar bij het individualiseren van onze smartphone hoeven we ons niet te beperken tot kant-en-klare applicaties! Het is namelijk helemaal niet zo moeilijk om zelf Android-apparaten te programmeren en eigen apps te schrijven.

 

Dit boek vormt een inleiding tot het programmeren van apps voor Android-apparaten. De werking van het Android-systeem wordt op begrijpelijke manier uitgelegd en we zien stap voor stap hoe applicaties kunnen worden geprogrammeerd.

 

Aan de hand van een groot aantal voorbeelden worden allerlei toepassingsmogelijkheden getoond. Het scala loopt van eenvoudige rekenprogramma's via het uitlezen van sensoren en GPS-data tot het programmeren van applicaties voor internetcommunicatie. Naast het schrijven van applicaties in de programmeertaal Java wordt in dit boek ook besproken hoe apps met behulp van Javascript of PHP-scripts kunnen worden geprogrammeerd.

Spécifications

Plus d’info !
réf. 16288
Taal Néerlandais
Fabrikant Elektor Digital
Auteur(s) Stefan Schwark
Aantal pagina's 250
Formaat PDF

Téléchargements

Reviews (0)

Pas de commentaires. Soyez le premier à commenter ce produit

Mon commentaire sur Android, Apps programmeren stap voor stap, E-BOOK

Mon commentaire sur Android, Apps programmeren stap voor stap, E-BOOK

Mon appréciation