• 10% korting voor leden
  • Eigen tijdschrift
  • Eigen lab
Menu

Deze browser wordt niet langer ondersteund.

Gebruik de nieuwste versie van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera of Apple Safari om alle webinhoud correct weer te geven.

Electronic Adventures (140537-91)

Electronic Adventures (140537-91)

Overzicht

Dit 64 pagina's dikke Engelstalige boek helpt je stap voor stap bij het uitvoeren van 18 spannende elektronicaprojecten.

Overzicht

Dit 64 pagina's dikke Engelstalige boek helpt je stap voor stap bij het uitvoeren van 18 spannende elektronicaprojecten.

€ 26,96
Niet-leden: Normale prijs € 29,95
Op voorraad
Levertijd: ca. 7 dagen

Details

Heb je ooit een ruimteschip voorzien van LED-verlichting? Of een speedboat gemaakt die op zonne-energie vaart? Of wil je een robotmasker bouwen met ogen die oplichten ? Nou, nu kan het! In dit boek vind je tal van spannende ideeën voor elektronicaprojecten die gemakkelijk gemaakt kunnen worden in slechts een paar simpele stappen. De projecten maken gebruik van elektronische onderdelen die worden meegeleverd met dit boek. Verder heb je nog een aantal alledaagse huishoudelijke artikelen nodig en 2 AA-batterijen (niet inbegrepen).

Boeiende projecten voor stoere kinderen!
Er is geen speciale kennis vereist! Zelfs als je geen technische knobbel hebt, lukt het je om deze elektronicaprojectjes te maken. Je gaat je een echte elektronicus voelen. Verbaas je vriendjes en ouders met flitsende elektrische auto's, levende dinosaurussen en het verzenden van geheime berichten met lichtsignalen!

Het boek
Dit 64 pagina's dikke Engelstalige boek helpt je stap voor stap bij het uitvoeren van 18 spannende elektronicaprojecten. De instructies zijn makkelijk te volgen en grote illustraties in kleur zorgen ervoor dat er niets mis kan gaan. Verder zijn er ook nog 'Kennis plus' pagina's voor kinderen die meer willen weten over stroom en spanning.

De bijgeleverde onderdelen in het boek
Gloeilampen, LED's, schakelaar , kabels - alle elektronische onderdelen die nodig zijn voor de projecten in dit boek. Verder heb je ook  een aantal alledaagse huishoudelijke artikelen nodig en 2 AA batterijen (niet inbegrepen).

Specificaties

Meer informatie
SKU 16696
Fabrikant Franzis
Print nummer 140537-91

Reviews (0)

Nog geen reviews. Wees de eerste die dit product reviewed.

Uw review voor Electronic Adventures (140537-91)

Uw review voor Electronic Adventures (140537-91)

Uw waardering