• 10% korting voor leden
 • Eigen tijdschrift
 • Eigen lab
Menu

Deze browser wordt niet langer ondersteund.

Gebruik de nieuwste versie van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera of Apple Safari om alle webinhoud correct weer te geven.

Supportpagina PIC Microcontrollers Programmeren

Op deze pagina vindt u de software bij het boek "PIC Microcontrollers Programmeren" van Bert van Dam. Alle software is gratis door de schrijvers beschikbaar gesteld. U hoeft niets te betalen. De software is bedoeld voor Windows XP en soortgelijke Microsoft besturingssystemen. Volg de instructies in het boek zorgvuldig op om de software te installeren.

Download de gratis software. De gratis software treft u aan op de bestelpagina van het boek. Deze software is noodzakelijk om het boek te kunnen gebruiken.

Om snel van start te kunnen gaan is een hardware pakket voor dit boek te koop bij Voti. Dit bevat alle onderdelen die u voor dit boek nodig heeft. U kunt zo voor weinig geld direct van start.


Veel JAL gebruikers zijn lid van de Yahoo JAL groep. Dit is de ideale plaats om vragen te stellen over programmeren in JAL. Er heerst een vriendelijke en open sfeer, ook geschikt voor beginners. Let op: de groep is internationaal, de verplichte voertaal is Engels! 

 Veel gestelde vragen

 1. Hoe moet ik de software installeren?
  Begin pas met de installatie wanneer u het boek in huis hebt, en volg de instructies in het boek zeer zorgvuldig op.
 2. De projecten map in de software is leeg.
  Dat klopt. U kunt deze map gebruiken om uw lessen in op te slaan.
 3. Zijn er aanvullingen of wijzigingen voor dit boek?

  Een pdf met wijzigingen voor de 1ste of 2de druk kunt u op de bestelpagina downloaden. Het beste print u deze om hem bij het boek te bewaren.