• 10% korting voor leden
  • Eigen tijdschrift
  • Eigen lab
Menu

Deze browser wordt niet langer ondersteund.

Gebruik de nieuwste versie van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera of Apple Safari om alle webinhoud correct weer te geven.

Supportpagina ARM Microcontrollers deel 2

ARM microcontrollers deel2

Op deze pagina vindt u de broncodes van de programma's die in het boek "ARM microcontrollers deel 2: 30 projecten voor gevorderden" gebruikt worden, en tevens de besproken utilities.

 Installatie instructies:

  1. Download het volledige pakket hier (klik met de rechtermuisknop en kies 'opslaan als', het bestand is circa 4 Mb)
  2. Unzip het pakket naar een map van uw keuze, met behoud van directory structuur. Wanneer u unzipt naar to c:\ dan kloppen alle mapnamen zoals weergegeven in het boek.Unzipt u naar c:\my documents dan moet u "c:\" in het boek vervangen door "c:\my documents". De broncodes staan dan bijvoorbeeld in "c:\my documents\mbed\sources". (Wanneer u niet in het bezit bent van een unzip programma kunt u er hier eentje gratis downloaden. U kunt ook naar de officiele website van Winzip gaan daar een betaalde versie aanschaffen).
  3. Voor de tools (gereedschappen) moet u de instructies volgen in het boek, u hoeft nu nog niets te doen. De tools zijn bedoeld voor WindowsXP en soortgelijke operating systemen. Gebruikt u Vista of Win7 dan moet u wellicht de XP compatibility mode gebruiken.
  4. Lees nu de tutorials in het boek "ARM microcontrollers deel 2: 30 projecten voor gevorderden" 

Aanvullingen en wijzigingen:

Geen.

Handige links:

  • De mbed site met o.a. de compiler en een forum voor al uw vragen. De voertaal in het forum is Engels. 
  • terug naar het boek op elektor.nl