• 10% korting voor leden
  • Eigen tijdschrift
  • Eigen lab
Menu

Deze browser wordt niet langer ondersteund.

Gebruik de nieuwste versie van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera of Apple Safari om alle webinhoud correct weer te geven.

Retrotronica (E-book)

Retrotronica (E-book)

Overzicht

50 maal "elektronica van vroeger".

Overzicht

50 maal "elektronica van vroeger".
€ 15,26
Niet-leden: Normale prijs € 16,95
Direct beschikbaar (download)

Details

50 maal "elektronica van vroeger". In het januarinummer 2005 van het elektronica-maandblad Elektor zag de rubriek 'Retrotronica' voor het eerst het licht. Onder supervisie van Elektor-redacteur Jan Buiting wordt sindsdien elke maand een stukje 'elektronica van vroeger' opgerakeld.

Tegenwoordig worden de meeste elektronische schakelingen opgebouwd rond een microcontroller die het 'denkwerk' voor zijn rekening neemt. Nog niet zo heel lang geleden echter bestonden die dingen nog niet (of waren ze onbetaalbaar); niettemin slaagden de ontwerpers van toen er (naar huidige maatstaven) verbijsterend goed in om uiterst betrouwbaar en nauwkeurig werkende schakelingen en apparatuur te bouwen.

Veel apparaten blijken, na jaren op een stoffige zolder of in een vochtige kelder te hebben gestaan, na een schoonmaakactie nog perfect te functioneren -- er is dus geen reden om de 'elektronica van vroeger' met een meewarige blik te bekijken; integendeel: het zijn vaak wondertjes van vernuft en vakmanschap!

In dit boek hebben we 50 bijdragen uit de rubriek 'Retrotronica' voor u gebundeld - een must voor iedereen die geïnteresseerd is in 'oude' elektronica of in de geschiedenis van het maandblad Elektor (destijds Elektuur), aangezien enkele 'klassieke' Elektuur-schakelingen prominent aan bod komen!

Specificaties

Meer informatie
SKU 16033
Taal Nederlands
Fabrikant Elektor Digital
Aantal pagina's 170
Formaat PDF
ISBN 978-90-5381-260-0

Reviews (0)

Nog geen reviews. Wees de eerste die dit product reviewed.

Uw review voor Retrotronica (E-book)

Uw review voor Retrotronica (E-book)

Uw waardering