Elektor Talents, de nieuwe talent-scouting dienst van Elektor, zoekt voor enkele Nederlandse Hogescholen een docent Elektrotechniek/Embedded Systems Engineering. De hoofdtaak is docent bij de opleidingen Elektrotechniek en Embedded Systems Engineering, waar u theoretisch en praktisch onderwijs op bachelor-niveau verzorgt. In deze functie ontwikkelt en vernieuwt u onderwijs. U draagt daarbij enthousiasme uit over uw vakgebied. U geeft les en begeleidt studenten.

Voor deze functie is een afgeronde master- of hbo-opleiding op het vakgebied van de elektrotechniek of embedded systems nodig en enkele jaren relevante ervaring als elektrotechnisch ingenieur in het bedrijfsleven.

Elektor Talents fungeert als matchmaker tussen organisaties en talenten. Deze geheel nieuwe, internationaal opererende tak werkt als intermediair bij het invullen van specialistische vacatures in de elektronica-industrie. Elektor Talents adviseert en bemiddelt middelbaar en hoger opgeleid elektronica-personeel. Zowel voor afgestudeerden die op zoek zijn naar een eerste uitdagende baan als ervaren specialisten die een tweede of derde stap in hun loopbaan ambiëren.

Klik hier voor meer informatie over deze vacature of stuur een e-mail naar Wilbert Eskes.