Er is momenteel een groot tekort aan elektronici. Zo kent Nederland nu al een tekort van naar schatting 15.000 elektronici. Over 5 jaar zal dit aantal naar verwachting tienmaal zo groot zijn. In Duitsland zien we een soortgelijke trend met 20.000 openstaande vacatures op het gebied van elektronica. Wereldwijd gaat het om een enorm tekort aan goed opgeleide elektronici.


De Elektor Community heeft wereldwijd maar liefst 266.277 leden in 83 landen. Dit zijn allemaal hoog opgeleide, gemotiveerde professionele elektronici. Ze participeren actief bij projecten op de Elektor.LABS-website, kijken elke week uit naar Elektor.POST en voelen zich betrokken bij de Elektor-club. De Elektor-leden vormen een potentiële groep die de leemte aan elektronica-vacatures kan vullen.


Nieuw: Elektor Talents

Elektor introduceert een totaal nieuwe dienst: Elektor Talents. Dit is talent-scouting via de “editorial way”. Bij Elektor Talents staat deze editorial way op onze Elektor Community centraal. De Elektor Community is de bindende kracht tussen bedrijven en talenten. Daar waar de talenten al actief participeren worden vacatures & talenten in de spotlight gezet. Via de Elektor Editorial Way.


Elektor fungeert als Matchmaker

Elektor Talents fungeert als matchmaker tussen organisaties & talenten. Deze geheel nieuwe, internationaal opererende tak werkt als intermediair bij het invullen van specialistische vacatures in de elektronica-industrie. Elektor Talents adviseert en bemiddelt middelbaar en hoger opgeleid elektronica-personeel. Zowel voor afgestudeerden die op zoek zijn naar een eerste uitdagende baan als ervaren specialisten die een tweede of derde stap in hun loopbaan ambiëren.


Elektor voor Opdrachtgevers

Bedrijven die professionele, gemotiveerde elektronici zoeken, zitten in een ietwat lastige positie. Waar vind ik de passende mensen, hoe vind ik ze – en passen ze wel in mijn organisatie?

Elektor Talents publiceert in en voor haar community. Over u, over uw bedrijf, voor de leden. Elektor Talents scout uw toekomstige medewerkers en introduceert en begeleidt ze tot in uw organisatie.

Elektor voor Talenten

Elektronici die een (andere) baan zoeken, zitten in een comfortabele positie. Toch rijst bij velen de vraag: “Welke organisatie past echt bij mij, wordt er niet te veel aan mij getrokken en maak ik wel de juiste keuzes?“ Laat Elektor je helpen bij het vinden en scouten van de job die echt bij jou past.


Informatie
Voor meer informatie over Elektor Talents, mail Wilbert Eskes via w.eskes@elektor.com of bel
06 15031299