Profiteer ook deze zomer weer van de voordelige Elektor Sunny Deals. Elke week hebben we een andere aanbieding voor u. Deze week is dat het Linux-board met het bijbehorende Linux-bedieningspaneel. De normale prijs voor deze combinatie bedraagt € 99,90, maar alleen deze week is dit verkrijgbaar voor slechts € 79,90.

 

Linux kom je tegen bij allerlei uiteenlopende apparatuur, zelfs bij koffiemachines. Menige elektronicus zou graag eens met Linux aan de slag gaan, maar dan zijn er nog de nodige hordes te nemen. Het lijkt allemaal tamelijk complex en ontwikkel-boards zijn vaak behoorlijk aan de prijs. Met de Elektor-serie 'Aan de slag met Embedded Linux' pakken we beide problemen aan: een instapcursus Embedded Linux in combinatie met een compact, betaalbaar ontwikkel-board.
Speciaal voor dit Linux-board is ook een bijbehorend uitbreidingsboard ontwikkeld (met o.a. display, drukknoppen en experimenteerveld).

 

Profiteer deze week van maar liefst 20 euro korting op het Linux-board en het bijbehorende Linux-bedieningspaneel. Normale prijs € 99,90, maar alleen deze week slechts € 79,90 (plus verzendkosten).
Reageer snel, want deze aanbieding is geldig tot 10 september 2013 en zolang de voorraad strekt!!

 

Klik hier voor meer informatie en bestellen