Mijn winkelwagen
0 productenUS$ 0,00
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

The Internet of Things (alles aan het internet) is een trend die niet meer te stoppen is. We willen alles in huis met onze tablet doen, van Facebook tot TV kijken, van lichten bedienen tot de temperatuur in de gaten houden. In het nieuwe boek boek "Starten met Internet of Things" wordt aan de hand van 35 leuke projecten uitgelegd hoe u zelf een Internet of Things systeem kunt aanleggen. Auteur Bert van Dam gaat in op de hardware (voornamelijk Raspberry Pi en
Arduino) en de software om bediening via internet mogelijk te maken.

Lees verder
Geplaatst in Elektor Geplaatst 29 apr. 2015 14:39:32

Bij Elektor is weer een nieuw boek van de bekende auteur Bert van Dam verschenen: "Arduino - Ontdekken in 45 elektronica projecten". Zoals de titel al aangeeft, gaat hij ditmaal aan de slag met het populaire Arduino-platform. In dit boek wordt een aantal spannende en leuke projecten voor de Arduino behandeld, zoals een stil alarm, mensensensor, lichtmeter, besturing van een motor, internet en draadloze bediening (via een radioverbinding). In tegenstelling tot veel gratis projecten op internet zijn de projecten in dit boek in de praktijk getest en werken ze gegarandeerd!

Lees verder
Geplaatst in Elektor Geplaatst 22 apr. 2015 11:51:22

In de Elektor-shop is sinds kort een uitgebreide sensor-kit verkrijgbaar, die maar liefst 37 verschillende sensoren bevat. Deze kit is speciaal ontwikkeld voor gebruik met Arduino-boards. Hiermee kunt u allerlei soorten metingen uitvoeren in combinatie met een Arduino! De 37 sensor-modules zijn van uitstekende kwaliteit en overzichtelijk ondergebracht in een handige kunststof opbergdoos met vakjes.

Lees verder
Geplaatst in Elektor Geplaatst 15 apr. 2015 13:11:30

Veel Elektor-lezers zijn nog steeds geïnteresseerd in projecten die Elektor (Elektuur) vroeger heeft gepubliceerd. Duizenden lezers hebben inmiddels al de DVD 1990-1999 aangeschaft met alle Elektuur-artikelen uit dat decennium. Nu hebben we ook alle uitgaves van 1980 t/m 1990 ingescand van de originele bladen, gedigitaliseerd en samengebracht op één DVD.

Lees verder
Geplaatst in Elektor Geplaatst 8 apr. 2015 11:57:53

Cryptografie is de laatste tijd een bijzonder actueeel thema, maar slechts weinig mensen kennen de geschiedenis van de cryptografie. Binnenkort organiseren Elektor Academy & element14 een gezamenlijk webinar over dit onderwerp. Marc Simons en Paul Reuvers zullen elektronische apparaten tonen, demonstreren en bespreken die een of andere vorm van cryptografie gebruiken. Het is de eerste keer dat het CryptoMuseum van Marc en Paul voor de camera's verschijnt.

Lees verder
Geplaatst in Elektor Geplaatst 1 apr. 2015 09:17:29
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

SERVICE