• 10% korting voor leden
  • Eigen tijdschrift
  • Eigen lab
Menu

Deze browser wordt niet langer ondersteund.

Gebruik de nieuwste versie van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera of Apple Safari om alle webinhoud correct weer te geven.

Mastering Surface Mount Technology (E-Book)

Mastering Surface Mount Technology (E-Book)

Overzicht

LabWorX 2: Straight from the Lab to your Brain

Overzicht

LabWorX 2: Straight from the Lab to your Brain
€ 21,56
Niet-leden: Normale prijs € 23,95

Details

LabWorX is een Engelstalige serie boeken van Elektor, die elk een bepaald elektronica-onderwerp op een duidelijke en praktische wijze behandelen. Elk deel bevat alle informatie, toepassingen en opmerkingen die de auteur heeft verzameld gedurende zijn praktische werkzaamheden met dit onderwerp.

Na het eerste deel (Mastering the I²C Bus) gaat dit tweede deel verder met Surface Mounted Technology. Hierbij krijgt u een overzicht van technieken, tips en knowhow over hoe u deze technologie in uw eigen ontwikkelingen en productie kunt toepassen. Zonder hoge kosten kunt u op eenvoudige wijze in uw eigen projecten onderdelen met zeer kleine afmetingen verwerken. Naast de beschrijving van geschikte methodes en benodigde apparatuur wordt in dit boek ook aandacht geschonken aan technische aspecten en soldeermethodes. Door middel van verschillende projecten leert u stap voor stap hoe u moet omgaan met SMD's en de bijbehorende technieken. Het boek bevat ook veel praktische tips en trucs die het omgaan met SMD's in de praktijk zullen vergemakkelijken.

Specificaties

Meer informatie
SKU 16297
Taal Engels
Fabrikant Elektor Digital
Auteur(s) Vincent Himpe
Aantal pagina's 283
Formaat PDF

Reviews (0)

Nog geen reviews. Wees de eerste die dit product reviewed.

Uw review voor Mastering Surface Mount Technology (E-Book)

Uw review voor Mastering Surface Mount Technology (E-Book)

Uw waardering