• 10% korting voor leden
  • Eigen tijdschrift
  • Eigen lab
Menu

Deze browser wordt niet langer ondersteund.

Gebruik de nieuwste versie van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera of Apple Safari om alle webinhoud correct weer te geven.

EggBot Pro

EggBot Pro

Overzicht

Ieders favoriete CNC eieren plottende robot is geëvolueerd. De EggBot Pro is een compleet redesign van de oorspronkelijke EggBot, ontworpen voor stevigheid, gebruiksgemak en snelheid in gebruik.

Overzicht

Ieders favoriete CNC eieren plottende robot is geëvolueerd. De EggBot Pro is een compleet redesign van de oorspronkelijke EggBot, ontworpen voor stevigheid, gebruiksgemak en snelheid in gebruik.
€ 296,10
Niet-leden: Normale prijs € 329,00
Op voorraad
Levertijd: 3 werkdagen

Details

De belangrijkste componenten van de Eggbot Pro zijn massief aluminium, CNC gefreesd in de Verenigde Staten, en gepoedercoat of geanodiseerd. Het apparaat zo stevig als maar kan.

Het frame heeft een open voorzijde, voor sterk verbeterde toegankelijkheid en zichtbaarheid terwijl u uw eieren (of andere ronde objecten) plot. De meest voorkomende mechanische aanpassingen zijn nu een stuk sneller (met quick releases die ook gebruikt worden in de fietswereld) en verplaatste duimschroeven die zorgen voor  eenvoudigere toegang.

De eggbot is supersnel geassembleerd en klaar voor gebruik. Ervan uitgaande dat u de software reeds hebt geïnstalleerd, kunt u printen (plotten) binnen enkele minuten na het openen van de doos.

De EggBot Pro kan sferische en eivormige voorwerpen aan vanaf ongeveer de grootte van een kauwgombal tot en met die van een lamp - ongeveer 1-3,5 cm in diameter (2,5-9 cm). Perfect voor ping pong ballen, golfballen, kippeneieren, en vergelijkbare grootte objecten.

De bewegingen van de pen- en eier-motoren (mooi woord) worden gecontroleerd door een stappenmotoren met hoge koppel en grote precizie, en het pen-lift-mechanisme is een rustige en betrouwbare servomotor. Het meegeleverde EggBotBoard v2.0 (EBB) driver board maakt gebruik van 16 × microstepping met een resolutie van 3200 stappen / omwenteling in beide assen.

Een voeding met universele-ingang wordt meegeleverd met de EggBot kit, evenals een USB-kabel en een zwarte marker.

Om met de EggBot Pro werken, heb je een redelijk moderne computer met een vrije USB-poort (Mac, Windows of Linux) en toegang tot internet nodig zodat je de nodige software kunt downloaden.

De EggBot wordt bestuurd door een aantal open-source uitbreidingen van Inkscape, een beproefd, populair en gratis vector graphics programma.

In de basis werkt het net als die met een printer driver: u importeert of maak een tekening in Inkscape en maakt gebruik van de uitbreidingen om uw tekening te plotten op het object dat u heeft gemonteerd in de EggBot. Een en ander wordt door middel van een eenvoudig te gebruiken grafische gebruikersinterface verder geleid, en werkt perfect op Mac, Windows en Linux.

De standaard pen houder die wordt meegeleverd met de EggBot kit is ontworpen om een breed scala aan verschillende pennen (gemakkelijk te verkrijgen in elke kantoorwinkel) te ondersteunen.

U kunt er zelfs in een heleboel dingen in passen die niet pennen zijn. Een voorbeeld: instrumenten om te graveren of om te etsen in harde materialen zoals glas, steen en keramiek. U bent nog het meest gebonden aan uw fantasie!

Specificaties

Meer informatie
SKU 17648
Fabrikant Evil Mad Science LLC

Reviews (1)

Uw review voor EggBot Pro

Uw review voor EggBot Pro

Uw waardering