• 10% korting voor leden
  • Eigen tijdschrift
  • Eigen lab
Menu

Deze browser wordt niet langer ondersteund.

Gebruik de nieuwste versie van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera of Apple Safari om alle webinhoud correct weer te geven.

ARM Microcontrollers 2 NL (E-BOOK)

ARM Microcontrollers 2 NL (E-BOOK)

Overzicht

30 Projecten voor gevorderden.  Ideaal boek om op een leuke manier C en het gebruik van een mbed ARM microcontroller te leren.

Overzicht

30 Projecten voor gevorderden.  Ideaal boek om op een leuke manier C en het gebruik van een mbed ARM microcontroller te leren.

€ 25,16
Niet-leden: Normale prijs € 27,95
Direct beschikbaar (download)

Details

Dit is een ideaal boek voor hobbyisten, studenten en ingenieurs die op een leuke manier C en het gebruik van een mbed ARM microcontroller willen leren, rechtstreeks op internet zonder ingewikkelde software-installatie.

De projecten in dit boek zijn bedoeld voor gevorderden op het gebied van ARM microcontrollers of de programmeertaal C. Dat wil zeggen dat de kennis uit deel 1 van deze serie  bekend verondersteld wordt. 
 

Cloud technologie:
De in dit boek gebruikte mbed NXP LPC1768 maakt gebruik van cloud-technologie, een revolutionair concept voor software-ontwikkeling. Dit houdt in dat u geen software hoeft te installeren om de mbed te kunnen programmeren!

Het enige dat u nodig heeft, is een internet-browser zoals Microsoft Internet Explorer, en een USB-poort op uw PC. U kunt vanaf elke willekeurige PC waar dan ook ter wereld toegang krijgen tot uw project en er aan verder werken. Wanneer u klaar bent, kunt u met een paar eenvoudige klikjes met uw muis het programma overzetten naar uw mbed-hardware. Uiteraard kunt u de projecten ook downloaden en op uw eigen PC opslaan wanneer u dat liever heeft.

In een deel van de projecten wordt Visual Basic gebruikt; dit gratis pakket is nog niet in de cloud beschikbaar en moet wel op uw PC geïnstalleerd worden.
 

Onderwerpen die aan de orde komen

  • Leer het programmeren van een ARM microcontroller via   cloud-technologie. Geen ARM ontwikkelsoftware-installatie op uw eigen PC.
  • Leer hoe u een ARM microcontroller met internet kunt verbinden, hoe u via internet uw ARM kunt bedienen en hoe u vanaf de ARM microcontroller tweets kunt versturen.
  • Leer hoe u een CMUcam camera kunt aansturen en toepassen in uw applicaties, bijvoorbeeld als alarm.
  • Leer hoe u met behulp van de gratis PC programmeertaal Visual Basic met uw ARM microcontroller kunt communiceren met gebruik van multi-threading.
  • Voorbeelden van projecten in dit boek: internet-server, automatisch twitteren, digitaal naar analoog conversie, USB HID, automatisch metingen in een spreadsheet plaatsen, met een camera bewegingen waarnemen, seriële communicatie met een zelfgeschreven PC-programma, gebruik van een LCD en SPI en I2C communicatie.


Wat heeft u nodig

Specificaties

Meer informatie
SKU 16291
Taal Nederlands
Fabrikant Elektor Digital
Auteur(s) Bert van Dam
Aantal pagina's 230
Formaat PDF
ISBN 978-90-5381-292-1

Reviews (0)

Nog geen reviews. Wees de eerste die dit product reviewed.

Uw review voor ARM Microcontrollers 2 NL (E-BOOK)

Uw review voor ARM Microcontrollers 2 NL (E-BOOK)

Uw waardering