• 10% korting voor leden
  • Eigen tijdschrift
  • Eigen lab
Menu

Deze browser wordt niet langer ondersteund.

Gebruik de nieuwste versie van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera of Apple Safari om alle webinhoud correct weer te geven.

ARM Microcontrollers 1

ARM Microcontrollers 1

Overzicht

Dit is een ideaal boek voor hobbyisten, studenten en ingenieurs die op een eenvoudige manier C en het gebruik van een mbed ARM microcontroller willen leren.

Overzicht

Dit is een ideaal boek voor hobbyisten, studenten en ingenieurs die op een eenvoudige manier C en het gebruik van een mbed ARM microcontroller willen leren.

€ 31,05
Niet-leden: Normale prijs € 34,50
Op voorraad
Levertijd: 2 werkdagen

Details

Dit is een ideaal boek voor hobbyisten, studenten en ingenieurs die op een eenvoudige manier C en het gebruik van een mbed ARM microcontroller willen leren, rechtstreeks op internet zonder ingewikkelde software installatie. 

ARM mbed microcontroller NXP LPC1768

De projecten in dit boek zijn bedoeld voor beginners op het gebied van ARM microcontrollers of de programmeertaal C. Dat wil niet zeggen dat de projecten allemaal eenvoudig zijn, maar wel dat ze gemakkelijk te begrijpen zijn. We maken bijvoorbeeld gebruik van USB communicatie, een onderwerp dat door de mbed zo eenvoudig wordt gemaakt dat het geschikt is voor een beginners boek.

Cloud technologie

De mbed NXP LPC1768 maakt gebruik van cloud technologie, een revolutionair concept voor software ontwikkeling. Dit houdt in dat u geen software hoeft te installeren om de mbed te kunnen programmeren! Het enige dat u nodig heeft is een internet browser zoals Microsoft Internet Explorer, en een USB poort op uw PC. U kunt vanaf elke willekeurige PC waar dan ook ter wereld toegang krijgen tot uw project en er aan verder werken. Wanneer u klaar bent kunt u met een paar eenvoudige klikjes met uw muis het programma overzetten naar uw mbed hardware. Uiteraard kunt u de projecten ook downloaden en op uw eigen PC opslaan wanneer u dat liever heeft.

Onderwerpen die aan de orde komen

  • Leer het programmeren van een ARM microcontroller via cloud technologie. Geen moeilijke software installatie op uw eigen PC.
  • Leer de programmeertaal C door leuke en interessante projecten uit te voeren. Geen ervaring of kennis noodzakelijk.
  • Voorbeelden van projecten in dit boek: knipperlicht, tijdschakelaar, donkerschakelaar, digitale thermometer, mensen detector, USB communicatie, pratende microcontroller, fout zoeken, geluidsschakelaar, en nog veel meer - totaal 35 projecten.
  • Voorbeelden van C onderwerpen in dit boek: variabelen, opdrachten, functies, programmaverloop, pointers (inleidend).


Wat heeft u nodig?

  • Een PC met USB poort, internet aansluiting en een browser zoals Microsoft Internet Explorer.
  • Zie de supportpagina voor meer informatie aangaande de download en o.a. broncodes van de projecten
  • Het hardware introductiepakket, verkrijgbaar bij Elektor.


ATTACHMENTS / DOWNLOADS

zip Software-ARM-Mikrocontroller 1 (Grootte: 4.23 MB)

Specificaties

Meer informatie
SKU 15169
Taal Nederlands
Fabrikant Elektor
Auteur(s) Bert van Dam
Aantal pagina's 266
Formaat 17 x 23,5 cm (Paperback)
ISBN 9789053812624

Reviews (0)

Nog geen reviews. Wees de eerste die dit product reviewed.

Uw review voor ARM Microcontrollers 1

Uw review voor ARM Microcontrollers 1

Uw waardering