• 10% korting voor leden
  • Eigen tijdschrift
  • Eigen lab
Menu

Deze browser wordt niet langer ondersteund.

Gebruik de nieuwste versie van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera of Apple Safari om alle webinhoud correct weer te geven.

50 Mini Microcontroller projecten (E-BOOK)

50 Mini Microcontroller projecten (E-BOOK)

Overzicht

50 Mini microcontroller projecten met ATtiny en Arduino voor beginners

Overzicht

50 Mini microcontroller projecten met ATtiny en Arduino voor beginners

€ 14,18
Niet-leden: Normale prijs € 15,75
Direct beschikbaar (download)

Details

Let op: 2e druk en nieuwe cover!

Wie enigszins bekend is met moderne microprocessor systemen als Arduino, kent ongetwijfeld ook de problemen met dit soort kaarten. Ze zijn te duur om voor elk project een aparte kaart aan te schaffen en zijn bovendien nogal fors van formaat.

Het aardige van de ATtiny is dat de schijn bedriegt. Het lijkt een klein IC met een beperkt toepassingsgebied, maar het heeft een verbazingwekkend scala aan (speelse) mogelijkheden.

Dit boek beschrijft de enorme veelzijdigheid van de ATtiny microcontroller aan de hand van ongeveer vijftig leuke elektronica projecten, speciaal gericht op de beginner.  De meeste ontwerpen zijn volledig uitgewerkt, enkele zijn meer als ontwerpidee gepresenteerd. De inhoudsopgave laat zien dat we ons op vele terreinen zullen begeven, van zonnevolger tot helling indicator. Dit boek is beslist geen theorieboek. Het is een boek dat gelezen zal worden met de soldeerbout in de hand.

Voor het programmeren van de ATtiny maken we dankbaar gebruik van een Arduino kaart. Als de Arduino ingesteld word als programmer, kunnen we er de meeste Arduino “sketches” mee overzetten naar de ATtiny. We wensen u veel plezier met het nabouwen van de schakelingen.

Specificaties

Meer informatie
SKU 16300
Taal Nederlands
Fabrikant Elektor Digital
Auteur(s) Willem van Dreumel
Aantal pagina's 106
Formaat PDF

Reviews (0)

Nog geen reviews. Wees de eerste die dit product reviewed.

Uw review voor 50 Mini Microcontroller projecten (E-BOOK)

Uw review voor 50 Mini Microcontroller projecten (E-BOOK)

Uw waardering