Naar boven
Mijn winkelwagen
0 productenUS$ 0,00
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
LED-schakelnetvoedingen van MeanWell

Met de schakelnetvoedingen van de Taiwanese fabrikant MeanWell heeft reichelt elektronik een aantal innovatieve producten in zijn assortiment waarmee een variëteit aan toepassingen gerealiseerd kan worden. MeanWell is sinds zijn oprichting in 1982 uitgegroeid tot een van de wereldwijd toonaangevende fabrikanten van standaard schakelnetvoedingen. De verhoging van rendement, levensduur en energiedichtheid bij zo gering mogelijke afmetingen staan op de voorgrond bij alle nieuwe ontwikkelingen van MeanWell.

Lees verder
Geplaatst in Power Supplies Geplaatst 18 sep. 2014 14:19:07
Ultrasnel op afstand nanolichtbronnen schakelen

Natuurkundigen van de  Eindhovense groep Photonics and Semiconductor Nanophysics hebben een manier ontwikkeld om nanolichtbronnen op afstand te bedienen, en wel op een ultrakorte tijdschaal. Deze lichtbronnen zijn nodig om quantum-informatie te kunnen versturen. Ze etsten hiervoor een zogeheten fotonisch kristal rondom enkele quantum-dots in een halfgeleiderlaag.

Lees verder
Geplaatst in Education & Information Geplaatst 18 sep. 2014 09:18:22
Bezoek Elektor op de WoTS-beurs in Utrecht

Van 30 september t/m 3 oktober wordt in de Jaarbeurs te Utrecht de beurs WoTS (World of Technology and Science)georganiseerd.Deze beurs is een samenvoeging van enkele beurzen, waaronder Het Instrument. Op de WoTS staan voor de bezoeker nu vier werelden klaar: Automation, Laboratory, Motion & Drives en Electronics. Zo wordt nu een nog breder aanbod vanuit de Nederlandse technologische sector getoond. Elektor zal op de WoTS met een eigen stand aanwezig zijn (9B050).

Lees verder
Geplaatst in Elektor Geplaatst 17 sep. 2014 09:25:11
WoTS-highlights

Van 30-09 t/m 3-10 wordt in de Jaarbeurs Utrecht de beurs "World of Technology & Science" gehouden. Kom naar deze beurs waar alle belangrijke elektronicafirma's vertegenwoordigd zijn (Elektor heeft er ook een stand) en bezoek zeker onderstaande firma's met hun nieuwe producten.

Rohde & Schwarz toont nieuwste meetinstrumenten

NI ontwikkelt revolutionair software-gebaseerd all-in-one instrument

SIRIUSi-HS

Lees verder
Geplaatst in Advertorial Geplaatst 16 sep. 2014 09:27:16
741-opamp discreet nagebouwd

Een heleboel elektronici krijgen waarschijnlijk nostalgische gevoelens bij het horen van het typenummer "μA741", een van de populairste opamps aller tijden. De Amerikaanse firma Evil Mad Scientist Laboratories heeft nu de "XL741" gemaakt, een discrete versie van deze historische opamp. Het gaat hierbij om een compleet bouwpakket waarmee men een grote versie van de 741 kan nabouwen, zelfs de aansluitpennen zijn in vergrote vorm aanwezig. De opamp werkt ook echt, alleen wordt hij in dit geval met behulp van schroefklemmen op de print met een schakeling verbonden.

Lees verder
Geplaatst in Education & Information Geplaatst 15 sep. 2014 09:03:22
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

SERVICE