Naar boven
Mijn winkelwagen
0 productenUS$ 0,00
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
ProtoCam voor de Raspberry Pi

"ProtoCam" is een prototyping-breadboard dat speciaal ontworpen is - zoals de naam al aangeeft - voor experimenten met een cameramodule in combinatie met een Raspberry Pi. In het midden van het board is ruimte gereserveerd voor de montage van een standaard cameramodule. De verbinding tussen board en RPi geschiedt via de 26-polige GPIO-connector. Het board bevat verschillende experimenteervelden waar men eenvoudig knoppen, LED's, 7-segment-displays en standaard IC's kan monteren.

Lees verder
Geplaatst in Audio/Video/Photography Geplaatst 22 sep. 2014 09:39:26
LED-schakelnetvoedingen van MeanWell

Met de schakelnetvoedingen van de Taiwanese fabrikant MeanWell heeft reichelt elektronik een aantal innovatieve producten in zijn assortiment waarmee een variëteit aan toepassingen gerealiseerd kan worden. MeanWell is sinds zijn oprichting in 1982 uitgegroeid tot een van de wereldwijd toonaangevende fabrikanten van standaard schakelnetvoedingen. De verhoging van rendement, levensduur en energiedichtheid bij zo gering mogelijke afmetingen staan op de voorgrond bij alle nieuwe ontwikkelingen van MeanWell.

Lees verder
Geplaatst in Power Supplies Geplaatst 18 sep. 2014 14:19:07
Ultrasnel op afstand nanolichtbronnen schakelen

Natuurkundigen van de  Eindhovense groep Photonics and Semiconductor Nanophysics hebben een manier ontwikkeld om nanolichtbronnen op afstand te bedienen, en wel op een ultrakorte tijdschaal. Deze lichtbronnen zijn nodig om quantum-informatie te kunnen versturen. Ze etsten hiervoor een zogeheten fotonisch kristal rondom enkele quantum-dots in een halfgeleiderlaag.

Lees verder
Geplaatst in Education & Information Geplaatst 18 sep. 2014 09:18:22
Bezoek Elektor op de WoTS-beurs in Utrecht

Van 30 september t/m 3 oktober wordt in de Jaarbeurs te Utrecht de beurs WoTS (World of Technology and Science)georganiseerd.Deze beurs is een samenvoeging van enkele beurzen, waaronder Het Instrument. Op de WoTS staan voor de bezoeker nu vier werelden klaar: Automation, Laboratory, Motion & Drives en Electronics. Zo wordt nu een nog breder aanbod vanuit de Nederlandse technologische sector getoond. Elektor zal op de WoTS met een eigen stand aanwezig zijn (9B050).

Lees verder
Geplaatst in Elektor Geplaatst 17 sep. 2014 09:25:11
WoTS-highlights

Van 30-09 t/m 3-10 wordt in de Jaarbeurs Utrecht de beurs "World of Technology & Science" gehouden. Kom naar deze beurs waar alle belangrijke elektronicafirma's vertegenwoordigd zijn (Elektor heeft er ook een stand) en bezoek zeker onderstaande firma's met hun nieuwe producten.

Rohde & Schwarz toont nieuwste meetinstrumenten

NI ontwikkelt revolutionair software-gebaseerd all-in-one instrument

SIRIUSi-HS

Lees verder
Geplaatst in Advertorial Geplaatst 16 sep. 2014 09:27:16
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

SERVICE