Naar boven
Mijn winkelwagen
0 productenUS$ 0,00
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Lichtgevende plastic folie voor grote oppervlakken

Onderzoekers van het Technical Research Centre of Finland (VTT) hebben een methode ontwikkeld om OLED-elementen op een plastic folie aan te brengen. Hiermee kunnen grote voorwerpen met willekeurige vormen van een lichtgevende laag worden voorzien. Volgens de onderzoekers is de nieuwe methode zeer geschikt om grote lichtarmaturen te creëren of advertentieborden en informatiezuilen van opvallende lichtgevende elementen te voorzien.

Lees verder
Geplaatst in Education & Information Geplaatst 6 mrt. 2015 00:00:00
Eerste SD-kaart met opslagcapaciteit van 200 GB

SanDisk introduceert een microSD-kaart met een opslagcapaciteit van 200 GB. Op de nieuwe  SDXC UHS-I-kaart die als Class 10 is geclassificeerd kan 20 uur HD-video worden opgenomen. De kaart ondersteunt een overdrachtssnelheid van 90 MB per seconde waarmee 1200 foto’s per minuut kunnen worden getransporteerd. Volgens de fabrikant is de nieuwe SD-kaart zeer geschikt voor toepassing in high-end Android-smartphones en -tablets. De kaart wordt geleverd met een SD-adapter en er word tien jaar garantie op gegeven. 

Lees verder
Geplaatst in Computer/Software/Internet Geplaatst 5 mrt. 2015 00:00:00
Grote ARM CMSIS ontwerpwedstrijd

De firma ARM en de controller-fabrikanten ST, NXP, Freescale en Infineon hebben gezamenlijk een ontwerpwedstrijd georganiseerd met $ 10.000 aan prijzen en 400 gratis ontwikkelboards. De uitdaging: Realiseer een interface-toepassing met de CMSIS-driver-library van ARM en maak voor de hardware een keuze uit vier goed uitgeruste ontwikkelboards! ARM/Keil ondersteunt de deelnemers gedurende 6 maanden met een gratis licentie van de krachtige MDK-ARM-ontwikkelomgeving.

Lees verder
Geplaatst in Elektor Geplaatst 4 mrt. 2015 14:22:32
Bezoek Elektor op de beurs Electronics & Automation

Van dinsdag 2 t/m donderdag 4 juni wordt in de Jaarbeurs Utrecht de elektronicabeurs Electronics & Automation gehouden. Alle facetten zijn op deze beurs aanwezig, van elektronicacomponent tot compleet product en van productie-apparatuur tot productiefaciliteiten. Ruim 140 exposanten presenteren hun vakkennis en de laatste elektronica-ontwikkelingen. Elektor is met een eigen stand aanwezig op deze beurs.

Lees verder
Geplaatst in Elektor Geplaatst 4 mrt. 2015 09:08:28
Nieuwe technologie laat mobiele apparaten elkaar opladen

Integrated Device Technology (IDT) introduceert de ‘Wireless PowerShare’ technologie. Mobiele apparaten die van deze technologie zijn voorzien hebben de mogelijkheid om elkaar op te laden. De multifunctionele chip met de nieuwe technologie kan  als zender en als ontvanger dienstdoen en ondersteunt de huidige drie standaarden voor draadloze energie-overdracht. 

Lees verder
Geplaatst in Power Supplies Geplaatst 3 mrt. 2015 00:00:00
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

SERVICE