Naar boven
Mijn winkelwagen
0 productenUS$ 0,00

Green proeflidmaatschap

Lees nu het grootste nederlandstalige vaktijdschrift op het gebied van elektronica en microcontrollers. Neem een lidmaatschap op Elektor en profiteer van alle voordelen.

Kies hier het lidmaatschap dat bij u past

 Het volledig GOLD-Lidmaatschap bestaat uit:

• 10 uitgaven van Elektor, in gedrukte en digitale vorm (8 reguliere nummers en 2 dubbelnummers januari/februari en juli/augustus)
•  Elektor jaargang-DVD (t.w.v. € 27,50)
•  Altijd minimaal 10% korting op alle producten in de Elektor-shop
•  Tweewekelijkse een extra project in uw mailbox, dat u zelf kunt uitprinten
•  Een Elektor-bewaarband om deze extra projecten in op te bergen (op aanvraag)
•  Persoonlijke toegang tot de Elektor-elektronica-community www.elektor-labs.com
•  Alle artikelen in pdf-formaat gratis downloaden vanaf het moment dat u lid bent geworden
•  Iedere week een actuele elektronische nieuwsbrief in uw mailbox
  Een Elektor waardebon t.w.v. € 25 als welkomstgeschenk 

Milieuvriendelijk en goedkoper? Kies dan voor een GREEN-lidmaatschap:
Wilt u Elektor alleen in digitale vorm ontvangen? Kies dan voor een Green-lidmaatschap dat verder precies dezelfde voordelen biedt als het Gold-lidmaatschap (behalve 10 gedrukte uitgaven en de jaargang DVD, hiervoor krijgt u een download-link toegestuurd)

 GOLD  =  Print  +  Digitaal  +  Voordelen
 

GREEN  =  Digital  +  Voordelen

 
GOLD-Lidmaatschap voor slechts € 127,50 
De meest complete manier om Elektor te lezen
meer >>>
 

 
GREEN-Lidmaatschap voor slechts € 92,50 

De goedkope en milieuvriendelijke manier om Elektor te lezen
meer >>>
 

GOLD-Studenten-Lidmaatschap met 20% korting
Studenten krijgen 20% korting op de reguliere prijs van een Gold-lidmaatschap. Neem voor meer info contact op met onze klantenservice 0031 (0) 46 4389 444

GREEN-Studenten-Lidmaatschap met 45% korting
Studenten krijgen 45% korting op de reguliere prijs van een Green-lidmaatschap. Neem voor meer info contact op met onze klantenservice 0031 (0) 46 4389 444

Proeflidmaatschap voor slechts € 35
Neem nu een proeflidmaatschap en ontvang 5 nummers (incl. dubbelnummer juli/aug 2014) voor slechts € 35,00. U krijgt het dubbelnummer juli/aug 2014 t.w.v. € 14,95 er dan gratis bij.  Meer>>>                            

 

Nog vragen?

Neem contact op met onze klantenservice via 0031 (0) 46 4389 444 of service@elektor.nl

 

* Bij het online afsluiten van een lidmaatschap wordt u automatisch aangemeld op onze website; u krijgt een inlognaam en wachtwoord per e-mail toegestuurd. Bent u al geregistreerd dan worden uw gegevens geupgrade, zodat u optimaal van alle voordelen kunt profiteren.

Bovendien ontvangt u iedere vrijdag per e-mail de elektronica nieuwsbrief met nieuws, tips, wetenswaardigheden en aanbiedingen. U kunt zich hier uiteraard te allen tijde voor afmelden.

* Een jaarlidmaatschap en een studenten-lidmaatschap kunnen op ieder gewenst moment ingaan en lopen automatisch door tenzij u het 1 maand voor de vervaldatum schriftelijk, telefonisch (incl. schriftelijke bevestiging) of per e-mail opgezegd. Een proeflidmaatschap loopt automatisch af. U hebt geen verdere verplichtingen.

* U hebt gedurende 7 werkdagen, te rekenen vanaf de dag die volgt op die van de levering, het recht om ons mee te delen dat u van de aankoop afziet. Bij een lidmaatschap op het magazine Elektor is het Nederlandse recht van toepassing.

 

Green proeflidmaatschap

Maak een keuze uit de verschillende opties die Elektor voert, Green voor de digitale variant van Elektor of Gold voor een compleet pakket bestaande uit de print-uitgave van het tijdschrift en alle digitale verschijningsvormen van het meest gewaardeerde elektronica magazine van Nederland, maar ook ver daarbuiten!

SERVICE